OVER MIJ

Fotografie

Michael van Ewijk is al van kinds af aan gefascineerd door foto’s. Deze fascinatie komt door de prachtige foto’s van National Geographic, waar mijn oma sinds de jaren 40 een abonnement op had. Toen verkocht het blad nog abonnementen voor het leven, tegen eenmalige betaling. Als we bij haar op bezoek waren, verdween ik in de woonkamer naast de boekenkast om uren naar al die mooie foto’s te kunnen kijken.

Locatie

Die fascinatie voor mooie fotografie heeft mij nooit meer losgelaten. Ik houd van mensen fotograferen op locatie, van environmental portraits en de ruimtes en locaties die mensen gebruikenSfeer en bijzondere inrichtingen fascineren mij.  Ik gebruik vaak eigen licht gebalanceerd met omgevingslicht om designelementen volledig tot hun recht te laten komen en krijg een kick van licht- en schaduweffecten die je ermee in foto’s kunt aanbrengen. Dat is kenmerkend voor mijn stijl.

Het leuke van fotografie is voor mij dat je nooit bent uitgeleerd.  Elke opdracht biedt weer nieuwe situaties om uit te leren en interessante mensen om mee samen te werken en tevreden te maken met mooie en coole foto’s!

 

20150212-_mg_8989-edit-2