Mudly’s Barbershop Rotterdam

Mudly’s legt accent op interieur, sfeer en vakmanschap

Voor Mudly’s Barbershop heb ik het hippe Urban/popart- interieur gefotografeerd voor website en social media. In 2009 begonnen met een vrij kaal interieur, waar alleen Thomas in stond te knippen, was het nog geen vijf jaar later al op eigen kracht uitgegroeid tot een team van meerdere barbers en een hippe “custom made” inrichting. Mudly’s figureerde ondertussen in de openingsmomenten van een landelijke reclame van een telecom-aanbieder, maar ook in een nieuwsitem over glitterbaarden als kerststunt op RTL 4. Natuurlijk was er ook de Barbertruck op locatie. Helaas is de Barbertruck inmiddels weer van de hand gedaan. Slachtoffer geworden van het verbod op oude diesels in het centrum van Rotterdam. Maar aan gekke of speelse ideetjes is nog steeds geen gebrek. Zo werd de barbershop onlangs voor Halloween omgetoverd tot slachthuis annex bloedbad, compleet met slagersknechten onder de bloedspetters.

Mudly's Barbershop interieur ronde muurdesign spiegels sfeerfoto by Michaeloplocatie

Van Mudly’s barbershop en hairsalon naar pure barbershop

Mudly’s is een eigenzinnige barbershop die regelmatig aan zowel interieur als concept sleutelt. Echter zonder zich al te hard vast te bijten in de huidige trend van retro oldskool barbershops. Hier geen jaren 30 outfits of whiskey bij het scheren, wel barbers die echt van hun vak houden. In 2017 heeft Thomas besloten zich uitsluitend op heren te gaan richten, als afspiegeling van de klandizie. Mudly’s is ondertussen dus een echte barbershop geworden, wat te zien is aan de inrichting, het team en de uitingen op social media. Ondertussen is het ook een gevestigde naam aan de Nieuwe Binnenweg, straat van kappers en barbershops. Een straat die een steeds betere naam krijgt, ook buiten Rotterdam.

Voor de website, print en social media verzorgde Michael op Locatie de interieurfotografie. In de blogpost kun je lezen en zien hoe ik te werk ben gegaan om het eigenzinnige “pop art” interieur optimaal tot zijn recht te laten komen. Een technisch zeer uitdagende klus!

Mudly's Barbershop interieurfoto uitzicht op stoelen logo en buiten
Mudly’s Barbershop by Michael op Locatie
Mudly's Barbershop interieurfotografie ronde muurdesign spiegels sfeerfoto by Michaeloplocatie
Mudly’s Barbershop muurdesign foto door Michael op Locatie
Mudly's Barbershop Rotterdam
Mudly’s Barbershop by Michael op Locatie
Mudly's Barbershop Rotterdam
Mudly’s Barbershop by Michael op Locatie
Mudly's Barbershop Rotterdam
Mudly’s Barbershop by Michael op Locatie
Mudly's barbershop oud interieur uitzicht naar buiten